Marant Motortechniek op de Maritime Industry!

02-05

beurs maritime industry

7, 8 en 9 mei staat Marant Motortechniek op de Maritime Industry beurs, de ideale gelegenheid voor de introductie van de nieuwste FPT-marinemotoren die voldoen aan de stage V-emissienorm.

Als exclusief importeur van FPT gas- en dieselmotoren voor de Benelux heeft Marant Motortechniek ruime ervaring in het leveren van marine motoren, en met de komst van een nieuwe 4.0 ltr motor, een 6,7 ltr, een 8,7 ltr en zelfs een 16 ltr motor wordt de reeks flink uitgebreid.

FPT ontwikkelt continu door met als resultaat topkwaliteit-motoren, die wat de maritieme sector betreft toepasbaar zijn op werkschepen, in de binnenvaart- en kustvaart, en in patrouille vaartuigen. Ook worden FPT-scheepsmotoren geleverd voor het passagiersvervoer en zijn ze bruikbaar als boegschroefmotor. Bovendien zijn de FPT marine motoren afhankelijk van de toepassing, gecertificeerd volgens de eisen van het RCD2-certificaat (pleziervaart), het CCR2-certificaat (beroepsvaart) en het EIAPP (Marpol).

De FPT Marinemotoren zijn specifiek ontwikkeld als marine motor en dus geen door derden gemariniseerde industriemotoren, de nieuwe gebruikers zullen in een mum van tijd overtuigd zijn van de kwaliteit. Toch is er nog een slag te maken, beseft Kees Donker tegelijkertijd. Want de naamsbekendheid van FPT blijft achter bij de kwaliteit van de motor. Oftewel: het merk moet bekender worden, dat verdient FPT. De oorzaak van die relatieve onbekendheid is terug te voeren op enkele naamswijzigingen door de jaren heen, met als laatste naamswijziging tien jaar geleden van Iveco Motors naar Fiat Powertrain Technologies (FPT). Maar ook dat komt goed, zegt Donker. Puur door kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid.

Op de beurs Maritime Industry introduceert Marant een aantal nieuwe marine motoren in Stage V, met (en dat is uniek) een ATS vrije oplossing! Dus geen gecompliceerde uitlaatsysteem en Adblue! Nieuwsgierig? Kom dan naar de stand B109 van Marant Motortechniek en we vertellen u meer.

Tot ziens in Gorinchem.

Bestel hier uw kaarten  Stel uw vraag!

Partagez cet article: