Open dag Marant Motortechniek 12 april 2019

06-06

MarantMotortechniek-thema1-Blog-3

Marant Motortechniek heeft op 12 april 2019 een open dag gehouden naar aanleiding van het 10-jarig bestaan en de nieuwe locatie in Waardenburg.

De opkomst tijdens de open dag was overweldigend. We ontvingen dealers, klanten en leveranciers uit binnen- en buitenland. Onder het genot van Italiaanse koffie vanuit de koffie Tuktuk, een hapje en drankje werd de nieuwe locatie bekeken en besproken. De sfeer zat er goed in en de mensen raakten al snel met elkaar in geanimeerde gesprekken.

Onze klanten

Gelukkig was het een mooie dag zodat een ieder ook naar buiten kon om de verschillende door onze klanten ter beschikking gestelde machines te bezichtigen waarin uiteraard FPT dieselmotoren ingebouwd zijn. Wij hadden het genoegen om te presenteren:

Een Agrifac Machinery zelfrijdende sproeimachine voorzien van een 210kW 6.7L StagelV.
Een De Regt Aggregaten 81KVA boord-generatorset met een 4.5L Stage lllA .
De Herder ONE, welke is voorzien van een 151kW 6.7L StagelV.
Een Kiggen generatorset met een …
Een Ravo veegmachine voorzien van een 118kW 4.5L Euro6 stepC.
Een Trioliet voermengwagen, voorzien van een  187kW 6.7L StagelV.

MarantMotortechniek-thema1-Blog-8

Overgang naar Stage V

Inmiddels zijn wij met onze klant in de overgangsfase naar StageV, dat door de minimale aanpassing aan de opbouw van onze motoren een minimale impact heeft.

Uiteraard kan ook uw machine voorzien worden van een FPT gas- of dieselmotor.

Voor zowel StageV als Euro6 stepD kunt u bij Marant Motortechniek terecht!

Als laatste, maar zeker niet als minste, de brandstofcel van Nedstack, de zero-emission krachtbron van de toekomst. Ook voor deze Zero-Emission oplossing staat Marant Motortechniek voor u klaar!

10-jarig bestaan

Wij zijn officieel importeur van FPT dieselmotoren. Marant Motortechniek is eind 2008 ontstaan toen een aantal medewerkers van Landré Ruhaak BV overgingen in een nieuw bedrijf Marant Motortechniek. Nu 10 jaar later was de locatie te Geldermalsen te klein geworden en werd het tijd voor een nieuwe onderkomen, welke in Waardenburg gevonden is. Na een grondige verbouwing zijn wij eind 2018 verhuisd.

Met dank aan de onderstaande firma’s die mede door hun inbreng van hun producten, onze open dag tot een succes hebben gemaakt:

Agrifac Machinery, De Regt Aggregaten, Herder, Kiggen, Nedstack, Ravo en Trioliet.

Stel uw vraag!

Partagez cet article: