Marant-Motortechniek-NGV-powertrain

Scheepsdiesel te koop – gebruikte, gereviseerde of nieuwe kiezen?

Wanneer u een advertentie met ‘Scheepsdiesel te koop’  ziet staan kan het om een nieuwe, maar ook om een gebruikte gaan. Een tweedehands scheepsdiesel te koop aanbieden doet iemand niet voor niks. Diegene heeft een defecte motor die eerst nog om een extra investering naast het bedrag van de aankoop vraagt. Of men heeft het geld hard nodig en biedt waardevolle onderdelen te koop aan. Zo kunnen belangrijke inkomsten gegenereerd worden. Zeker als het object al lange tijd niet meer in gebruik is.

Een tweedehands scheepsdiesel hoeft echter niet per definitie slecht te zijn. De plek waar u hem koopt is dan allesbepalend. Bij Marant Motortechniek bent u er namelijk van gegarandeerd dat een tweedehands gereviseerde scheepsmotor weer in optimale staat is gebracht. Zo heeft u de voordelen van een dieselmotor die weer in goede conditie is, terwijl u er niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen.

Scheepsdiesel te koop aan het werk Marant Motortechniek

Scheepsdiesel te koop van het merk FPT / IVECO

Marant Motortechniek is hoofddistributeur van FPT Industrial gas- en dieselmotoren voor de landen Nederland, België en Luxemburg. Voor de scheepvaart houdt dit in dat de speciale marine variant de aangewezen categorie voor scheepsmotoren is. Er is een scheepsdiesel te koop voor zowel de beroepsvaart als voor pleziervaartuigen. De motoren die wij leveren – veelal uit eigen voorraad – verschillen in vermogen. Ook het certificaat (belangrijk voor milieueisen) is per type scheepsmotor anders.

Een greep uit ons assortiment:

  • De F1C met TCA air handling en lage emissie
  • De N40 met de nieuwste dieseltechnologie en beschikbaar in 170 of 250 pk
  • De C16, ideaal voor de professionele scheepvaart vanwege lage verbruik- en onderhoudskosten

Scheepsmotor of scheepsdiesel kopen

Ziet u een nieuwe scheepsdiesel te koop staan op onze website en wilt u er meer over weten ? Neem dan contact op met het team van Marant om te kijken welke motor het beste in uw vaartuig past. Er zijn verschillende mogelijkheden bij scheepsmotoren, waaronder een 2-takt en een 4-takt. Zelfs als het om de soort brandstof gaat is er tegenwoordig veel meer keuze dan vroeger. Nieuwe technologieën die in scheepsmotoren toegepast worden zorgen ervoor dat een motor efficiënter met zijn brandstof omgaat.

Een motor die tijdens de vaart zuiniger in het verbruik is, is uiteindelijk kostenbesparend. Hierdoor heeft u minder last van stijgende of sterk schommelende dieselprijzen. Ook het onderhoud van zo’n innovatieve scheepsdiesel vraagt minder. Wanneer u nog een oude scheepsmotor in uw vaartuig heeft liggen kan het dus de moeite waard zijn om in een nieuwe te investeren.

Scheepsdiesel te koop boormachine Marant Motortechniek

Scheepsdiesel te koop bij Marant Motortechniek

Zoekt u nog een scheepsmotor voor uw motorjacht of voor het vervoeren van passagiers? Vertrouwt u voor de binnenvaart of voor het patrouilleren langs de kust enkel en alleen op kwaliteit? Kies dan voor een scheepsdiesel te koop uit het assortiment met FPT Industrial motoren bij Marant Motortechniek in Waardenburg. Ons team plaatst nieuwe motoren, onderhoudt en reviseert bestaande motoren en kan indien gewenst specifieke aanpassingen aan de scheepsdiesel uitvoeren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen of twijfels over een specifieke scheepsdiesel. Wij kunnen u haarfijn de verschillen tussen uw huidige motor en een nieuwe uitleggen.

Wilt u weten of de scheepsdiesel te koop aangeboden op onze website op voorraad en dus direct leverbaar is? Bel met 0418 745 800 of stuur een e-mail naar info@marantmotortechniek.nl en wij geven u meteen uitsluitsel.

In quis felis...?

Actie button

Praesent Congue

Bekijk ook...

Link 1
Link 2
Link 3