Generator motor is het hart van de machine

De motor houdt een machine draaiende. Vandaar dat het ook vaak het hart van het apparaat wordt genoemd. Marant Motortechniek weet hoe ontzettend belangrijk het is om een generator motor van de hoogst mogelijke kwaliteit te hebben. Ook een stabiele energie opwekking is van uiterst belang. Daarom zorgt elke generator motor bij ons voor een betrouwbare, schone en zuinige stroomvoorziening in ieder aggregaat.

Ons assortiment aan FPT generatormotoren is erg uitgebreid, waardoor u bijna altijd wel kunt vinden waar u naar op zoek bent. Onze generatormotoren zijn beschikbaar tot Stage5 homologatie, en leverbaar in een vermogen van 30 tot 600 kilovoltampère. Een FPT generator motor voldoet aan de strengste emissie-eisen en is erg gunstig in het brandstofverbruik. Daarnaast heeft u ook geen last van die irritante geluiden die sommige motoren kunnen maken, want zowel de trillingen als het geluidsniveau zijn altijd beperkt.

generator motor werknemer

Generator motor en de verschillende reeksen

Wij leveren verschillende series FPT generator motoren. Hier een kort overzicht van een aantal van onze reeksen:

 • FPT S8000 serie
  Elke generator motor uit de S8000 serie is eenvoudig en zeer betrouwbaar. Het is ontwikkeld met als uitgangspunt de behoefte van de klant. In vergelijking met andere 4 cilinders is deze generator motor 11% kleiner en 6% zuiniger. Met 600 uur heeft het ook nog eens de langste onderhoudsintervallen in z’n klasse. Het vermogen afgifte is schakelbaar tussen 50 en 60 hertz en heeft per kilowatt vermogen de laagste gebruikerskosten! Verder is deze serie zeer geschikt voor gebruik op afgelegen locaties en ideaal voor zowel productie- als noodtoepassingen.
 • FPT F5 serie
  De F5 serie met zijn klantgerichte ontwerp onderscheidt zich door zijn lage TCO (Total Cost of Ownership). De generator motor uit deze serie is heel gemakkelijk in het onderhoud doordat alle onderhoudsdelen zich aan één zijde van de motor bevinden. Deze serie staat vooral bekend om zijn uitstekende prestaties. De motoren kunnen voor de meest veeleisende missies worden gebruikt, zelfs bij hoge hellingshoeken van de motor en omgevingstemperaturen tot wel -25°C. Dat is nog eens een krachtige generator motor!
 • FPT Cursor serie
  Een generator motor uit de betrouwbare Cursor serie is krachtig en compact, heeft bij belasting een uitstekende reactietijd, en verbruikt uitzonderlijk weinig brandstof. Ook hier liggen de bedrijfskosten laag dankzij de lange onderhoudsintervallen van 600 uur. Ze zijn ontworpen voor zware omstandigheden en dat is te merken, want de prestaties van deze serie zijn uitstekend.
 • FPT NEF serie
  Last but not least hebben we ook nog de NEF serie. Ook deze generatormotoren zijn zeer compact en kostenefficiënt. Deze reeks blinkt uit door zijn betrouwbaarheid en hoge vermogen met een laag brandstofgebruik. Daarnaast zijn de onderhoudsintervallen tot wel 800 uur! De generator motor uit de NEF serie is verkrijgbaar met 4 of 6 cilinders met mechanische of common-rail brandstofinjectie.
generator motor werkplaats

Generator motor aanschaffen?

Welke FPT reeks u ook kiest, u kunt altijd rekenen op een krachtige, betrouwbare en zuinige generator motor! Is uw interesse gewekt en wilt u een afspraak maken met onze vertegenwoordiger of heeft u nog verdere vragen? Neem dan contact met ons op. Wees niet bang, want het is geheel vrijblijvend, dus u zit nog nergens aan vast! U kunt ons bereiken op 0418-745800 of vul ons contactformulier in. Wij adviseren u met genoegen!

Neem contact op