Vacature export medewerker onderdelen

Heb je affiniteit met techniek, verkoop en marketing, dan zoeken wij jou! 

Als parts sales assistent zet jij je in om de onderdelen verkoop te optimaliseren. Bij Marant Motortechniek ga je aan de slag met twee webshops, ad-words campagnes, social media, het onderzoeken en veroveren van markten, ondersteunen van klanten en het opbouwen van langetermijnrelaties.

Ben jij proactief, heb je ervaring met online marketing, het exporteren van goederen en automatisering systemen, kom dan ons team versterken!

Wat vragen wij:

  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
  • Affiniteit met techniek, verkoop en marketing.
  • Woonachtig in de omgeving van Waardenburg;
  • Eerlijk en collegiaal;
  • Je bent ordelijk en werkt overzichtelijk;
  • Je bent flexibel ingesteld;

Meer over de werkgever:

Marant Motortechniek, is het aanspreekpunt voor FPT-Iveco dieselmotoren. Het merk waarvoor we exclusief importeur voor de Benelux zijn.
FPT (Fiat Powertrain Technologies) produceert diesel- en gasmotoren die toegepast kunnen worden in voertuigen, schepen, generatorsets, pompsets en overige industriële producten. Uiteraard verzorgt Marant Motortechniek voor al haar producten een uitstekende aftersales-service in de vorm van een snelle onderdelenverzorging en een ervaren dealerorganisatie.

Wij bieden:

Goede arbeidsvoorwaarden zoals een aantrekkelijke bonusregeling en een veelzijdige en zelfstandige uitdaging binnen een dynamische organisatie, plus een aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. De organisatie kenmerkt zich door professionaliteit in een open, proactieve en no-nonsense sfeer met een toekomstgerichte visie.

Geïnteresseerd?

Stuur jouw motivatie en CV per mail naar: kcolle@marantmotortechniek.nl

Soort dienstverband: Fulltime

Kans op vast dienstverband

Scroll to top