Pand Waardenburg

Working for Marant Motortechniek

Dealer Support Elektrisch

Krijg jij energie van elektrische systemen en hiermee samen met onze klanten te pionieren? Van storingen in de CAN-bus oplossen en zie jij de dieselmotor als een vertrek- en niet als eindpunt? Bij de kleur oranje denk jij aan kabels en niet aan voetbal? Werk jij graag in een klein team wat liever doet dan erover praat? Dan hebben wij de uitdaging voor jou!

Omschrijving Organisatie en Functie

Marant Motortechniek importeert en verkoopt FPT diesel- en gasmotoren voor de industrie, scheepvaart, landbouw en speciale voertuigen in de Benelux. Marant Motortechniek bestaat uit een team van 15 mensen allen gevestigd in Waardenburg.

Je komt te werken in Technical Support Team waar je machinebouwers begeleidt bij het correct inbouwen van onze motoren, aan de hand van uitgebreide inbouwvoorschriften van de fabrikant. Wanneer een voertuig of machine gereed is voer je voorgeschreven metingen en beproevingen uit om zeker te zijn van een optimale inbouw, en maak je een rapportage waarin de resultaten zijn vastgelegd. Uiteraard kan je hierbij altijd terugvallen op je collega’s voor advies of overleg. Na een inwerkperiode mag je het zelfstandige gaan doen. Wij staan achter onze klanten telefonisch en per e-mail, maar nog liever adviseren wij ter plaatse om klanten onze toegevoegde waarde te laten voelen.

De transitie van diesel naar ‘alternatief’ is in volle gang. In deze turbulente tijd zal voor het bedrijf de nabije toekomst heel anders zijn dan het heden. Hier speel jij een belangrijke rol in en beschik jij over kennis van met name elektrische aandrijving, CAN-bus communicatie en hybride tussenvormen. Wat je nog niet weet wil je leren om samen met ons de weg te vinden naar de aandrijving van morgen.

Succesfactoren bij deze functie

  • Gedegen technische opleiding HBO of MBO
  • Relevante werkervaring met Dieselmotoren & Technische ondersteuning
  • Nieuwsgierig in de Energietransitie en haar kansen
  • Zelfstandig initiatieven nemen voor ontwikkelen van elektrische aandrijving
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Een teamspeler die goed zelfstandig kan werken
  • Je kunt overweg met zowel klassieke als elektronische meetapparatuur
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring spreken we een goed en marktconform salaris af, met goede primaire en secundaire voorwaarden.

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze uitdaging? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren. Je kunt je sollicitatie richten aan: info@marantmotortechniek.nl, maar over de post mag natuurlijk ook.

This website uses cookies

We use cookies to improve your experience. Read more.

Close